Förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, högskolor
Det finns 7 600 skolor i databasen

Artiklar

 Utbildning lönar sig dåligt plugga
Lärarjobb och andra akademikeryrken i det offentligas tjänst är ingen vidare affär ekonomiskt. Fler och fler akademiker hade tjänat på att börja jobba direkt efter gymnasiet i stället. mer »
Ökat stöd till elever med nedsättning
Regional samordning av insatserna för eleven och förstärkt rätt till undervisning i teckenspråk, är några av förslagen i en utredning om bättre stöd för elever med språkstörning. mer »
Skadligt för barn att börja på förskola för tidigt
I Norge har man precis ändrat reglerna för förskolor, så att även barn under ett år kan börja på förskolan. Ändringen är inte bra för barnen, menar Trine Klette, professor vid högskolan Diakonova. mer »
Så botar du din sömnlöshet
Ny forskning visar att personer som lider av sömnlöshet har förändringar i hjärnan. Men sömnforskare vet hur man kan lära sig att sova. mer »
Lärarassistenter ger lärarna mer tid för undervisning
De nationella proven bör i större utsträckning bli digitala. Dessutom vill vi att central rättning införs i så stor utsträckning som det är möjligt och lämpligt. mer »
Är ditt barn stressat över gymnasievalet?
Nu har många ungdomar ett stort val framför sig - det är dags att välja utbildning. En del högstadieungdomar har redan valt, men för andra fortsätter våndan till mitten på februari. mer »
Allt fler anmälningar om svenska så kallade bluffuniversitet kommer in
Det handlar alltså om folk som säljer icke erkända examensbevis till personer runt om i världen. mer »
Elever dansade för rätten till utbildning
I en flashmob ville elever från Kulturcollege rikta uppmärksamhet mot att alla människor som har någon typ av funktionsnedsättning ändå ska ha en naturlig del i samhället, med rätt till utbildning och rätt till arbete. mer »
Hur man hanterar stress
Att hantera stressen är största steget till att kontrollera situationen. Det är inte omöjligt att människor överdriver situationer. Vad kan du göra för att kontrollera din stress? mer »
Varje skolreform ska stötta de som arbetar i skolan
Vända trenden. Större möjlighet att ge stöd i de tidiga skolåren, fler speciallärare och resurser som går till de skolor som mest behöver det. mer »

Toppskolor
arrow
Alsalam
Hagagatan 51 A, ÖREBRO
www.alsalam.se
Alsalam
arrow
IT-Gymnasiet Västerås
Ingenjör Bååths gata 47, T 6, VÄSTERÅS
www.it-gymnasiet.se
IT-Gymnasiet Västerås
arrow
arrow
arrow
Klicka HÄR om du vill lägga till din skola på det här stället.
Närmaste händelser på skolor